10:15

Månsarps IBK

Referat

Referat: Hovslätts IK 1 - Månsarps IBK

Sista seriematchen för säsongen, detta i serie Röd C hemma mot Månsarp. Till slut blev det seger med 1-0 !!! (0-0,0-0,1-0). Tror aldrig vi varit med om en så målsnål match innan, men det saknades inte målchanser. Månsarp gick nog in i matchen med att hålla tätt i början (förra matchen mot dem ledde vi med 6-0 efter första). Det lyckades de med, men som sagt chanser hade vi. Målchanser hade Månsarp också och två duktiga målvakter gjorde att det var mållöst långt in i tredje perioden. Vi lyckade dock trycka in segermålet med bara två minuter kvar. Spelmässigt var det kanske rättvist, men chansmässigt i slutet så kunde lika gärna Månsarp vunnit. De hade bl.a. ett mål bortdömt och några utvisningar emot sig.

Nu slutar vi på en säker 2:a plats i denna serie efter JIK P00.